Ma már elengedhetetlen, hogy egy cégnek saját weboldala legyen. Ugyanakkor az interneten való jelenlét nem elegendő ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt. Egy weboldal elkészítése során elképesztően sok tényezőt kell figyelembe venni. Arról nem is beszélve, hogy a honlap nagy mértékben befolyásolja egy cégről kialakult képet. Egy rosszul megszerkesztett, kusza weboldal rontja a vállalat hitelességét és ügyfeleiket is arra ösztönzi, hogy egy versenytársat válasszanak inkább.

A mai rohanó világban nagyon nehéz valami újat és egyedit létrehozni. Éppen ezért fontos a megfelelő honlap elkészítése, melyet az Ön vállalatának arculatára szabtak.

Alap weboldal

Alap weboldal csomag

Az alap weboldal csomagban egy egyszerű ám mégis nagyszerű weboldalt kap kézhez egy héten belül. A honlap kinézete egyedi, de nem választható. Ebben a praktikus összeállításban 7 aloldalt készítek el, mely egy kis cég vagy egy magánszemély részére pont elegendő, de később akár saját kezűleg is bővítheti oldalát, létrehozhat saját aloldalakat, méghozzá korlátlan számban. Ezeken az alolalakon megkeresem a 7 legrelevánsabb szót, melyet felhasználok a keresőoptimalizálás során. (Bővebben itt olvashat a keresőoptimalizálásról.) Az oldalt működtető tartalomkezelő rendszer (CMS) a WordPress, melynek előnyei közé tartozik a folyamatos frissítés, amit egy sok főből álló csapat végez el. Ehhez még jár egy felhasználói kézikönyv, aminek a segítségével akár Ön is karban tudja tartani honlapját. Ha az Alap weboldal csomagot rendeli meg, ajándékba kap egy egy évig felhasználható 5%-os kupont, melyet felhasználhat bármilyen szolgáltatáshoz a weboldalon.

Ár: 35 000 Ft**

Megrendelem

Prémium weboldal

Prémium weboldal csomag

A prémium weboldal csomagban egy jóval optimálisabb weboldalt kap kézhez 12 napon belül. A honlap kinézete egyedi és 3 kinézet közül választható. Ebben a felállásban 12 aloldalt készítek el, mely szinte bármilyen cég esetén megállja a helyét. Ugyanakkor az oldalak száma itt is bővíthető, akár saját kezűleg, korlátlan számban. Ezeken az alolalakon kiválasztom a 12 legmegfelelőbb szót, melyet felhasználok a keresőoptimalizálás során. (Bővebben itt olvashat a keresőoptimalizálásról.) A csomaghoz hozzá tartozik, hogy létrehozok plusz egy oldalt is, az aktuális hírek számára. Igény esetén hírlevelet és galériát is készítek. Az oldalt működtető tartalomkezelő rendszer (CMS) ez esetben is a WordPress, melynek előnyei közé tartozik a folyamatos frissítés, amit egy sok főből álló csapat végez el. Ha a Prémium weboldal csomagot rendeli meg, ajándékba kap egy egy évig felhasználható 10%-os kupont, melyet felhasználhat bármilyen szolgáltatáshoz a weboldalon. Ehhez még jár egy felhasználói kézikönyv, aminek a segítségével akár Ön is karban tudja tartani honlapját.

Ár: 60 000 Ft**

Megrendelem

Business weboldal

Business weboldal csomag

Az business weboldal csomagban robosztus, lenyűgőző weboldalt kap kézhez. Viszont ennek elkészítési ideje több, mint az előzőké, így legalább 16 munkanapot kell várni a csodára. A honlap kinézete egyedi és 5 kinézet közül választható. Ebben a praktikus összeállításban igény szerint készítek aloldalakat, amivel bárki elkészítheti álmai honlapját. Ezeken az alolalakon elvégzem a keresőoptimalizálást a lehető legrészletesebben. (Bővebben itt olvashat a keresőoptimalizálásról.) A linképítés fáradalmait is kézbe veszem, hogy Ön a lehető legjobb helyet foglalja el a keresőkben. A galéria, hírlevél, illetve a hírportál itt is kérhető, viszont ehhez bármiféle saját kívánság hozzáadható. Ha a Business weboldal csomagot rendeli meg, ajándékba kap egy egy évig felhasználható 10%-os kupont, melyet felhasználhat bármilyen szolgáltatáshoz a weboldalon. Az oldalt működtető tartalomkezelő rendszer (CMS) ezúttal is a WordPress, melynek előnyei közé tartozik a folyamatos frissítés, amit egy sok főből álló csapat végez el. Ehhez még jár egy felhasználói kézikönyv, aminek a segítségével akár Ön is karban tudja tartani honlapját.

Ár: 105 000 Ft**

Megrendelem

* SEO = keresőoptimalizálás; CMS = tartalomkezelő rendszer; Tárhely + domain = plusz költség, a csomag nem tartalmazza

** Az árak nem tartalmaznak áfát, amit később sem számítok fel, az alanyi adómentességem miatt.