Fogadja vásárlóit a hét minden napján 0-24 óráig, a közel lakókat vagy távolról érkezőket egyaránt, úgy hogy az Ön termékei között zavartalanul nézelődve kellő mennyiségű információt szerezzen a kívánt termékekről.

Hogy hogyan?

Vegye igénybe valamely webáruház készítési szolgáltatásomat!


Standard webáruház

Standard webáruház csomag

Webáruház kedvező áron és kényelmesen! Remek választás mindazoknak, akik egy előre elkészített webáruházat szeretnének. Ez NEM egy próbaverzió, nem ámítás, teljes webáruházat kap kézhez, ha ezt a csomagot rendeli meg, akár még ma! Korlátlan termék, korlátlan kategória. A webshop alapját a jól bevált tartalomkezelő rendszer (CMS) a WordPress biztosítja. Igény esetén beépülő modulokkal bővíthető. Ebben az esetben sem hagyható el a Felhasználói kézikönyv, melynek segítségével akár saját maga is menedzselheti webáruházát! Ha a Standard webáruházat rendeli meg, ajándékba kap egy egy évig felhasználható 5%-os kupont, melyet felhasználhat bármilyen szolgáltatáshoz a weboldalon.

Ár: 55 000 Ft**

Megrendelem

Medium webáruház

Medium webáruház csomag

Az standard webáruházon felül rengeteg népszerű funkcióval bővül ez a csomag. Ilyen például az intelligens termékkereső vagy a termékrendező. Többféle fizetési mód? Többféle kiszállítási mód? Nem probléma! Ha több országban elérhetők termékei, az sem okoz gondot, hiszen a többnyelvű webáruházak ma már elengedhetetlenek. Természetesen ehhez az összeállításhoz is jár a Felhasználói kézikönyv. Ha a Medium webáruházat rendeli meg, ajándékba kap egy egy évig felhasználható 10%-os kupont, melyet felhasználhat bármilyen szolgáltatáshoz a weboldalon. Elnyerte tetszését a Medium csomag? Rendelje meg most!

Ár: 90 000 Ft**

Megrendelem

Express webáruház

Express webáruház csomag

Ha nem lenne elég az előző csomagokban foglalt webáruház összeállítás, egészítse ki néhány extrával az Express csomag segítségével. Kényelmi funkciókkal ellátott csomagunk magába foglalja a kuponok, elektronikus számlák és szállítólevelek világát. Egy teljesen külön oldalt kapnak az akciós termékek. A nagyobb megbízhatóság kedvéért a webáruházat SSL tanúsítvánnyal látom el. (Bővebben itt olvashat az SSL tanúsítványról.) A Felhasználói kézikönyv itt sem maradhat el, viszont ebben a csomagban ellátom Önt néhány hasznos tanáccsal, ami a webáruház zökkenőmentes működéséhez elengedhetetlen.

Ár: 150 000 Ft**

Megrendelem

** Az árak nem tartalmaznak áfát, amit később sem számítok fel az alanyi adómentességem miatt.