Ha nem tud találkozni egy ügyféllel, de tudja, hogy az Ön cége a legjobb választás, akkor nincs más hátra, mint előre!

Szórólap

Általában egy vagy két oldalas reklámanyag. Mérete leggyakrabban A/5 vagy A/4. Szórólap esetén fontos az áttekinthetőség, a tartalmat erősítő design kialakítása.

Brosúra

A szórólaphoz képest sokkal átfogóbb tartalmú, részletesebb kiadvány. A brosúra egy termék, szolgáltatás vagy egy cég bemutatására szolgálhat különböző terjedelemben. Ez a kiadvány típus nagyon jelentős kommunikációs csatorna lehet, ha színvonalasan és igényesen lett a kiadvány design megtervezve.

Katalógus, prospektus

Lényegesen nagyobb terjedelmű kiadvány, mint a brosúra. Termékek, termékcsoportok bemutatására alkalmas. A katalógus designjának megtervezésekor fontos szempont az áttekinthetőség, ezért a legtöbb grafikai elem csak kiegészítőként jelenik meg.

Újság, magazin

Ebbe a kiadvány típusba tartoznak a napilapok, hetilapok, havilapok, folyóiratok, szaklapok, színes magazinok. Egy újság vagy magazin designjának kialakítása nagyon összetett feladat, hiszen a grafikai tervezésen felül tipográfiai ismeretekre is szükség van.

Könyv

Ez a kiadványtípus az egyik legelterjedtebb információhordozó. A könyv összefűzött vagy -kötött lapokból álló kiadvány. A könyveknek több típusa is létezik: pl. szépirodalmi, gyerekkönyv, tankönyv, szakkönyv. A könyv tervezésnél fontos szempont a célközönség, illetve a tartalmi mondanivaló és a végfelhasználás.

Egyéb kiadvány

A következő típusokat sorolhatjuk ide: naptár, plakát, óriásplakát, meghívó, molinó, zászló, étlap, matrica, névjegykártya. Ezen kiadványok formátuma és végfelhasználása más és más, ezért ezek tervezése is körültekintő munkát igényel, hogy a kiadvány a célját elérje.

Kérje INGYENES ajánlatomat!

Ajánlatot kérek